Afspraak aanvraagformulier

Bij ons wordt u direct geholpen. Geen wachtlijst zoals bij gemeenten en kredietbanken. Wij gaan direct voor u aan de slag. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op

Binnen 24 uur contact

Schuldsanering

Waarom zou u vrijwillig voor een schuldsaneringstraject kiezen?

Indien u met schulden kampt en geen uitweg meer ziet, kunt u voor minnelijke schuldsanering kiezen. Dit heeft een hoop voordelen. Om te beginnen verdwijnt er een enorme last van uw schouders. Zodra u voor minnelijke schuldsanering kiest, weet u namelijk dat er aan een oplossing gewerkt wordt. Bovendien kunt ook beter voor minnelijke schuldsanering kiezen, dan steeds blijven uitstellen totdat u alsnog in de wettelijke schuldsanering terechtkomt. Dit kost u alleen maar meer tijd waarin ook u veel stress heeft en mogelijk extra schulden maakt. Merkt u dat u steeds dieper in de schulden komt of wordt uw schuld simpelweg niet minder, dan is het zeker geen slecht idee om vrijwillig voor schuldsanering te kiezen.

Bij schuldsanering treffen wij een regeling met uw schuldeisers

Indien u flinke schulden heeft, dan kan de band met uw schuldeisers mogelijk verstoord zijn. Uw schuldeisers kunnen het vertrouwen in u verloren zijn als u eerder afspraken heeft gemaakt die u niet kon nakomen. Wij kunnen het contact met uw schuldeisers overnemen en een betaalregeling treffen. Omdat wij ook uw budget beheren, kunnen uw schuldeisers er zeker van zijn dat de betaalregeling wordt nagekomen. U heeft weer als voordeel dat u niet langer in de stress zit en afspraak na afspraak moet maken.

Gespecialiseerd in budgetbeheer en budgetcoaching

Actief Schuldhulp is ontstaan uit verschillende ondernemingen. Al onze hulpverleners zijn afkomstig uit de financiële wereld en hebben daardoor een voorsprong op wat er met onderhandelen mogelijk is.

Schuldhulpverlening nodig?
Actief schuldhulp
staat voor u klaar.

Wat moet u weten over een schuldsaneringstraject?

Soms is het best even afzien als u in de schuldsanering zit. Echter, heeft u ook baat bij het traject. Zonder schuldsaneringstraject zou u nog veel erger in de problemen kunnen komen. Vandaar dat veel mensen ook vrijwillig voor de schuldsanering kiezen op het moment dat zij geen andere uitweg zien. Het traject duurt gemiddeld 36 maanden afhankelijk van uw situatie. Gedurende het traject krijgt u wekelijks of maandelijks een budget dat u kunt besteden. Dat budget is wettelijk vastgesteld en zal nooit onredelijk zijn. In principe kunt u van dit budget dus rondkomen. Indien u het moeilijk vindt om de juiste financiële beslissingen te nemen, kan dit aan het begin wel een uitdaging zijn. Dat is echter ook iets waar wij u bij helpen. Wij bespreken met u hoe u dit budget nuttig kunt besteden.

Schuldsanering bij Actief Schuldhulp

Indien er geen andere oplossing is dan schuldsanering, dan helpen wij u graag verder. Onze specialisten hebben veel ervaring in de financiële wereld. Wij kunnen u hierdoor niet alleen helpen om van uw schulden af te komen, maar laten u ook graag zien hoe u de juiste financiële keuzes kunt maken. Zo kunt u ook na het schuldsaneringstraject altijd contact met ons opnemen indien u een financiële coach nodig heeft.

Kiest u voor Actief Schuldhulp, dan kiest u voor een betrouwbare en menselijke partij. Heeft u vragen over onze werkwijze of over de schuldsanering in het algemeen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Menu