Afspraak aanvraagformulier

Bij ons wordt u direct geholpen. Geen wachtlijst zoals bij gemeenten en kredietbanken. Wij gaan direct voor u aan de slag. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op

Binnen 24 uur contact

Schuldhulpverlening

Waarom kan het verstandig zijn om te kiezen voor schuldhulpverlening?

Het is zeer verstandig om voor schuldhulpverlening te kiezen indien u al langer met schulden kampt en geen uitweg meer ziet. Wij kunnen een regeling treffen met uw schuldeisers. Op die manier valt er al een grote last van uw schouders. U weet namelijk dat er aan een oplossing wordt gewerkt. Het is ook zeer belangrijk dat er duidelijke afspraken met uw schuldeisers gemaakt worden, want anders kunnen uw problemen nog veel erger worden.

Het is ook belangrijk om na te gaan waarom u in eerste instantie in de schulden bent gekomen. Mogelijk was uw uitgavenpatroon al langer verkeerd of heeft u een grote financiële beslissing gemaakt die verkeerd is uitgepakt. Omdat wij ook als financiële coach optreden, leert u om beter met geld om te gaan. Het is niet alleen de bedoeling dat uw schulden netjes worden afbetaald, maar we zien ook graag dat u na de schuldhulpverlening zelf de juiste beslissingen maakt.

Gespecialiseerd in budgetbeheer en budgetcoaching

Actief Schuldhulp is ontstaan uit verschillende ondernemingen. Al onze hulpverleners zijn afkomstig uit de financiële wereld en hebben daardoor een voorsprong op wat er met onderhandelen mogelijk is.

Schuldhulpverlening nodig?
Actief schuldhulp
staat voor u klaar.

Wij kunnen uw budget ook beheren als u geen schulden heeft

Heeft u geen schulden, maar merkt u wel dat uw uitgavenpatroon niet aansluit op uw inkomsten? Ook in dat geval kunt u voor budgetbeheer door Actief Schuldhulp kiezen. Wij zullen dan duidelijke afspraken met u maken en u een wekelijks of maandelijks budget geven. Zo bent u in staat om te sparen en voorkomt u dat u in de toekomst in de schulden komt.

Schuldhulpverlening door Actief Schuldhulp

Kiest u voor schuldhulpverlening door Actief Schuldhulp, dan kunt u zeker zijn van een betrouwbare partij. Wij doen er alles aan om u weer schuldenvrij te krijgen. Onze specialisten hebben bij elkaar opgeteld meer dan 20 jaar ervaring in de financiële wereld. Bovendien zijn wij begripvol voor uw situatie en hanteren wij een menselijke aanpak. We zullen u dus nooit belerend de les proberen te lezen, maar willen u echt helpen.

Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Neemt u dan contact met ons op, zodat wij u meer kunnen vertellen.

Menu