Over ons

Actief Schuldhulp is ontstaan uit verschillende ondernemingen en gespecialiseerd in budgetbeheer en budgetcoaching.

Al onze hulpverleners zijn afkomstig uit de financiële wereld en hebben daardoor een voorsprong op wat er met onderhandelen mogelijk is. Er is gezamenlijk meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in de wereld van banken, verzekeringsmaatschappijen en kredietverstrekkers. Onze ervaren medewerkers kijken dan ook een stap verder. Na het in behandeling nemen van uw dossier kijken onze medewerkers, waar mogelijk, om uw vaste lasten te minimaliseren.

Wij weten als geen ander wat snelheid voor u kan betekenen. Wij zijn weliswaar betrokken bij uw geldproblemen maar hebben een zakelijke efficiënte instelling waar u het meest bij gebaat bent.

Een dergelijk traject duurt gemiddeld 36 tot 60 maanden. Ondanks dat leefbaarheid, menselijkheid en waardigheid bij ons hoog in het vaandel staan, moet u zich voorbereiden op een pittig traject.

Het is nu eenmaal een feit dat de schulden er zijn en die moeten worden betaald. Dat kunnen wij ook niet voor u veranderen. Wel kunnen we vaak beslagen eraf krijgen, een goed betaalplan opstellen en in ieder geval de ruimte en de rust creëren om alles binnen een redelijk termijn opgelost te krijgen.

Vooral de rust zal u veel van de verloren levensvreugde terugbrengen, voor ons is dit dan ook een doel op zich!

Schuldhulpverlening nodig?
Actief schuldhulp
staat voor u klaar.

Wat zeggen onze klanten?

Menu