Afspraak aanvraagformulier

Bij ons wordt u direct geholpen. Geen wachtlijst zoals bij gemeenten en kredietbanken. Wij gaan direct voor u aan de slag. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op

Binnen 24 uur contact

Hulp bij schulden

Wanneer kiest u voor hulp bij schulden?

Indien u schulden heeft en geen uitweg meer ziet, is het belangrijk om hier niet te lang mee rond te blijven lopen. Veel mensen schamen zich voor hun situatie, maar het is belangrijk om te weten dat er tal van Nederlanders zijn die met schulden kampen. Wij helpen u graag om uit de schulden te komen. Dat doen we bovendien op allerlei verschillende manieren. Om te beginnen kunnen wij als financiële coach optreden. Wij zullen u in dat geval advies geven wanneer nodig. We kunnen u echter ook helpen door middel van budgetbeheer.

Wij treffen een betaalregeling met uw schuldeisers

Heeft u hulp bij schulden nodig? Dan zullen wij een betaalregeling met uw schuldeisers treffen. Dat doen we zelfs als u eerder uw afspraken met uw schuldeisers niet bent nagekomen. Doordat wij betaalregelingen treffen en uw budget kunnen beheren, kunt u eindelijk rustig ademen. Uw situatie wordt een stuk minder stressvol. Zo is hulp bij schulden niet alleen beter voor uw financiële gezondheid, maar ook beter voor uw mentale gezondheid.

Waarom voor Actief Schuldhulp kiezen?

Kiest u voor Actief Schuldhulp, dan kunt u zeker zijn van een betrouwbare partner. Wij gaan zorgvuldig met uw budget om en komen onze afspraken altijd netjes na. We vinden een goede communicatie zeer belangrijk. Indien u vragen heeft, kunt u dus altijd contact opnemen met uw budgetbeheerder. Indien u hulp bij schulden nodig heeft, is het uiteraard van belang dat u voor een professionele partij kiest. Al onze specialisten hebben ervaring in de financiële wereld, samen hebben we voor wel meer dan 20 jaar ervaring. Wij zijn dan ook zeer goed in staat om u te helpen indien u schulden heeft.

Gespecialiseerd in budgetbeheer en budgetcoaching

Actief Schuldhulp is ontstaan uit verschillende ondernemingen. Al onze hulpverleners zijn afkomstig uit de financiële wereld en hebben daardoor een voorsprong op wat er met onderhandelen mogelijk is.

Schuldhulpverlening nodig?
Actief schuldhulp
staat voor u klaar.

Wij bieden niet alleen hulp bij schulden

Naast dat u bij ons terecht kunt indien u hulp bij schulden nodig heeft, kunt u ook bij ons terecht indien u geen schulden heeft. Merkt u van zichzelf dat u een verkeerd uitgavenpatroon heeft? Dan helpen wij u altijd graag verder. Wij kunnen u helpen indien u een belangrijke beslissing moet nemen, maar kunnen ook in dit geval uw budget beheren indien u die behoefte heeft.

Heeft u vragen over onze werkwijze?

Het is altijd spannend om hulp bij schulden te vragen. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u mogelijk nog met vragen kampt. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze en nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden.

Menu