Budgetbeheer

Ook wel inkomensbeheer biedt de oplossing wanneer u niet zo goed met geld om kan gaan. Er hoeft geen sprake te zijn van een (ernstige) schuldensituatie om ons om hulp te vragen!

Financieel adviseur

Het maken van een financiële beslissing is vaak ingewikkeld. Een verkeerde beslissing kan u al snel in de problemen brengen. Actief Schuldhulp kan u helpen de juiste keuzes te maken.

Financiële hulp

Naast de hulp die wij bieden bij het oplossen van uw schulden, bieden wij ook financiële hulp. Het voorkomen van financiële problemen valt of staat met het beheren van uw budget op een goede en overzichtelijke manier.

Hulp bij schulden

Schulden. Het kan iedereen overkomen. Actief Schuldhulp biedt hulp bij schulden, zonder wachttijd. Wij maken van uw probleem ons probleem, zodat u eindelijk tot rust kunt komen.

Overzicht kwijt over uw inkomsten en uitgaven?

U bent niet de enige! Actief Schuldhulp zorgt er voor dat er rust en overzicht in uw financiële situatie komt. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Wij hebben geen lange wachtlijsten zoals veel andere budgetbeheerders! Wij gaan actief voor u aan de slag en maken uw probleem ons probleem!

Binnen 24 uur contact

Wat moet u weten over een schuldsaneringstraject?

Soms is het best even afzien als u in de schuldsanering zit. Echter, heeft u ook baat bij het traject. Zonder schuldsaneringstraject zou u nog veel erger in de problemen kunnen komen. Vandaar dat veel mensen ook vrijwillig voor de schuldsanering kiezen op het moment dat zij geen andere uitweg zien. Het traject duurt gemiddeld 36 maanden afhankelijk van uw situatie. Gedurende het traject krijgt u wekelijks of maandelijks een budget dat u kunt besteden.

Lees meer

Wij kunnen uw budget ook beheren als u geen schulden heeft

Heeft u geen schulden, maar merkt u wel dat uw uitgavenpatroon niet aansluit op uw inkomsten? Ook in dat geval kunt u voor budgetbeheer door Actief Schuldhulp kiezen. Wij zullen dan duidelijke afspraken met u maken en u een wekelijks of maandelijks budget geven. Zo bent u in staat om te sparen en voorkomt u dat u in de toekomst in de schulden komt.

Lees meer

Schuldhulpverlening nodig?
Actief schuldhulp
staat voor u klaar.

Wat zeggen onze klanten?

Menu