Afspraak aanvraagformulier

Bij ons wordt u direct geholpen. Geen wachtlijst zoals bij gemeenten en kredietbanken. Wij gaan direct voor u aan de slag. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op

Binnen 24 uur contact

Financiële hulp

Wij bieden u de financiële hulp die u nodig heeft

Wij vinden het belangrijk om u de financiële hulp te bieden die u nodig heeft. Wat voor hulp u nodig heeft, is afhankelijk van uw specifieke situatie. Wij kunnen u onder meer tips geven die u helpen om beter met uw geld om te gaan. Ook gaan we samen met u na hoe het met uw budget zit. Zien we dat u bepaalde dingen beter kunt doen? Dan zullen we dit altijd aangeven. Indien u het prettig vindt om budgetbeheer volledig aan ons uit te besteden, is ook dat een optie. Wanneer wij uw budget beheren, weet u zeker dat u niet in de schulden komt of meer schulden maakt. Sterker nog, bij eventuele schulden treffen wij een betaalregeling met uw schuldeisers.

Gespecialiseerd in budgetbeheer en budgetcoaching

Actief Schuldhulp is ontstaan uit verschillende ondernemingen. Al onze hulpverleners zijn afkomstig uit de financiële wereld en hebben daardoor een voorsprong op wat er met onderhandelen mogelijk is.

Schuldhulpverlening nodig?
Actief schuldhulp
staat voor u klaar.

Wanneer kiest u voor financiële hulp?

Er zijn veel situaties waarin u ervoor kunt kiezen om financiële hulp te vragen. Er zijn heel veel mensen in Nederland die moeite hebben met het maken van de juiste financiële beslissingen. Dat is niets om u voor te schamen, maar het is wel een probleem dat om een oplossing vraagt. Wanneer u in slechte financiële gezondheid verkeert of meer geld uitgeeft dan u zou willen, kunt u altijd voor financiële hulp kiezen. Niet alleen als u schulden heeft, kunt u dus een beroep op ons doen.

Waarom wij u kunnen helpen

Het is belangrijk om niet zomaar iemand te benaderen als u financiële hulp nodig heeft. Wat u nodig heeft, is een betrouwbare specialist met veel ervaring. Indien u financiële hulp nodig heeft, dan zijn wij zeer goed in staat om u te helpen. Onze specialisten hebben stuk voor stuk ervaring in de financiële wereld. Samen hebben we meer dan 20 jaar ervaring. Hierdoor zijn we zeer goed in staat om u de juiste hulp te bieden. Actief Schuldhulp staat bekend als betrouwbaar en transparant.

Bent u benieuwd naar wat wij in uw geval kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheden met u kunnen doornemen.

Menu