Afspraak aanvraagformulier

Bij ons wordt u direct geholpen. Geen wachtlijst zoals bij gemeenten en kredietbanken. Wij gaan direct voor u aan de slag. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op

Binnen 24 uur contact

Financiële coach

Het is soms moeilijk om in te schatten welke beslissing financieel gezien het best zal uitpakken. Zeker als u eigenlijk nooit echt met geld heeft leren omgaan. Dat is iets waar u zich absoluut niet voor hoeft te schamen. Er zijn in Nederland ontzettend veel mensen die het lastig vinden om de juiste financiële beslissingen te maken. Gelukkig kunnen wij als uw financiële coach optreden.

Wie zijn wij?

Bij Actief Schuldhulp bieden we hulp bij schulden aan, maar dat is zeker niet het enige wat wij doen. Wij kunnen iedereen helpen bij het maken van de juiste financiële beslissingen en door middel van budgetbeheer. Al onze specialisten zijn afkomstig uit de financiële wereld. Hierdoor zijn we in staat om u als de beste te adviseren. Tezamen hebben we meer dan 20 jaar ervaring. Wanneer wij optreden als financiële coach geven we u altijd betrouwbaar advies. Daarnaast werken wij altijd met korte lijntjes, zodat u nooit lang hoeft te wachten op een reactie wanneer u ons nodig heeft.

Soms kan één verkeerde beslissing grote gevolgen hebben

Veel mensen onderschatten hoeveel impact een verkeerde financiële beslissing soms kan hebben. Sluit u bijvoorbeeld een te duur leasecontract af, dan zit u een lange tijd vast aan de gevolgen. Bij twijfel is het dus altijd verstandig om contact op te nemen met een financiële coach. Als financieel experts denken wij graag met u mee.

Gespecialiseerd in budgetbeheer en budgetcoaching

Actief Schuldhulp is ontstaan uit verschillende ondernemingen. Al onze hulpverleners zijn afkomstig uit de financiële wereld en hebben daardoor een voorsprong op wat er met onderhandelen mogelijk is.

Schuldhulpverlening nodig?
Actief schuldhulp
staat voor u klaar.

Wanneer huurt u ons in als financiële coach?

U kunt ons inhuren als financiële coach wanneer u in de schulden zit, maar ook als u een enkele financiële beslissing moet maken waarbij u graag advies krijgt. Wij kunnen u enkel advies geven, maar u kunt ook besluiten om budgetbeheer aan ons uit te besteden. Dat laatste is aan te raden indien u het in het algemeen zeer lastig vindt om de juiste financiële keuzes te maken. Bij de meeste cliënten streven we ernaar om er alsnog voor te zorgen dat ze zelf de juiste beslissingen kunnen maken. Ook wanneer wij niet langer het budgetbeheer verzorgen, kunt u ons echter altijd nog bereiken indien u een grotere financiële beslissing moet maken.

Heeft u snel een financiële coach nodig?

Staat u op het punt om een belangrijke financiële beslissing te nemen? Wilt u bijvoorbeeld een abonnement afsluiten op een bepaalde dienst? Of wilt u in een auto investeren? Dan is het belangrijk dat dit niet ten koste gaat van uw financiële gezondheid. Neemt u daarom gerust contact met ons op. Onze specialisten kunnen dan samen met uw nagaan of deze beslissing verstandig is met uw huidige financiële situatie. Wij bedenken samen met u een passende oplossing.

Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Neemt u ook in dat geval gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over hoe we bij Actief Schuldhulp te werk gaan.

Menu