Afspraak aanvraagformulier

Bij ons wordt u direct geholpen. Geen wachtlijst zoals bij gemeenten en kredietbanken. Wij gaan direct voor u aan de slag. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op

Binnen 24 uur contact

Budgetbeheer

Wanneer kiest u voor budgetbeheer?

Er zijn tal van redenen om voor budgetbeheer te kiezen. Het komt er echter altijd op neer dat u het lastig vindt om uw eigen budget te beheren. Wanneer er sprake is van schulden, heeft u het bijkomende voordeel dat wij een betaalregeling treffen met uw schuldeisers. Zelfs wanneer u eerder uw betaalafspraken niet bent nagekomen. Dit zorgt ervoor dat u zich minder gejaagd zal voelen. Laat u budgetbeheer aan ons over, dan kunt u dit ook wel zien als een nieuw begin. Langzaam maar zeker worden eventuele schulden weggewerkt. Omdat uw budget door ons beheerd wordt, zal u ook geen nieuwe schulden maken.

Wij verzorgen het budgetbeheer zolang u dat nodig heeft

Zodra u ervoor kiest om ons te benaderen voor budgetbeheer, dan zet u een grote stap in de juiste richting. U beseft dan namelijk zelf ook dat u wel wat hulp kunt gebruiken als het op uw financiën aankomt. U hoeft zich ook zeker niet te schamen voor uw situatie. Veel mensen moeten eerst leren om met geld om te gaan. Belangrijk is dat u nu de juiste beslissing neemt. Wij laten u graag zien hoe u kunt leven zonder meer geld uit te geven dan u tot uw beschikking heeft. Sterker nog, wij laten onze cliënten vaak zien dat zij met hun budget prima in staat zijn om te sparen. De bedoeling is dat u daar uiteindelijk zelf in slaagt, maar in de tussentijd kunt u het budgetbeheer aan ons uitbesteden. Ook als wij niet langer uw budgetbeheer verzorgen, kunnen wij nog optreden als financiële coach als u daar behoefte aan heeft.

Gespecialiseerd in budgetbeheer en budgetcoaching

Actief Schuldhulp is ontstaan uit verschillende ondernemingen. Al onze hulpverleners zijn afkomstig uit de financiële wereld en hebben daardoor een voorsprong op wat er met onderhandelen mogelijk is.

Schuldhulpverlening nodig?
Actief schuldhulp
staat voor u klaar.

Laat budgetbeheer over aan een specialist

Natuurlijk kan iedereen aanbieden om uw budget voor u te beheren, maar belangrijk is om dit aan een specialist over te laten. Actief Schuldhulp is gespecialiseerd in budgetbeheer en aan ons heeft u een betrouwbare partner. Wij komen onze afspraken altijd na en streven ernaar om u echt te helpen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op, zodat we samen met u een budgetplan kunnen opstellen.

Ook als u geen schulden heeft

Wij bieden hulp bij schulden, maar dat is zeker niet het enige wat wij doen. Ook wanneer u geen schulden heeft, kunt u altijd bij ons aankloppen. Als u moeite heeft met het beheren van uw budget, dan kunt u dit zelfs het best zo snel mogelijk doen. Wij zijn er om u te helpen en om te voorkomen dat u in de schulden raakt. Nadat u budgetbeheer enige tijd aan ons heeft uitbesteed, ziet u wellicht dat u ook prima minder uit kunt geven. U went namelijk aan het feit dat u minder te besteden heeft.

Menu